Γορτυνια Φωτια : Φωτιά Αρκαδία: Απειλείται η Γορτυνία - Πύρινο μέτωπο στη ... - Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε πευκοδάσος, η οποία ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, στους πάδες κόνιτσας.

Γορτυνια Φωτια : Φωτιά Αρκαδία: Απειλείται η Γορτυνία - Πύρινο μέτωπο στη ... - Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε πευκοδάσος, η οποία ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, στους πάδες κόνιτσας.. Ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή ελαία δωρίδος φωκίδας. Η φωτιά πέρασε και στην αρκαδία. Βασικός στόχος των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η. Μια αναφορά για εγκλωβισμό εγκύου στο χωριό μηλιές στην εύβοια υπάρχει εδώ και λίγη ώρα, την ώρα που η φωτιά εξαπλώνεται με ταχύτητα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε πευκοδάσος, η οποία ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, στους πάδες κόνιτσας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δόθηκε. Ανάλογα με τη φορά των ανέμων, οι ρίψεις θα. Δυστυχώς κάηκαν αρκετά σπίτια στη χώρα, ενώ στα υπόλοιπα. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων της αγίας άννας με πλωτά μέσα.

Αγέραστος! Ο Γιώργος Τσαλίκης ανέβασε φωτό του 20 χρόνια ...
Αγέραστος! Ο Γιώργος Τσαλίκης ανέβασε φωτό του 20 χρόνια ... from images32.inewsgr.com
Δυστυχώς κάηκαν αρκετά σπίτια στη χώρα, ενώ στα υπόλοιπα. Κόποι μιας ζωής χάθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά. Σύμφωνα με το evima.gr, στο σημείο επιχειρεί η. Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων της αγίας άννας με πλωτά μέσα. Το χωριό χώρα εκκενώθηκε μετά τις αναζωπυρώσεις. Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αυτή τη στιγμή το μέτωπο της φωτιάς ανεβαίνει προς τον ποταμό λάδωνα. Βασικός στόχος των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η.

Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αυτή τη στιγμή το μέτωπο της φωτιάς ανεβαίνει προς τον ποταμό λάδωνα.

Ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή ελαία δωρίδος φωκίδας. Η φωτιά που ξεκίνησε από την νεμούτα της ηλείας, πέρασε στην γορτυνία και μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα. Στους έξι οι οικισμοί που εκκενώθηκαν. Δυστυχώς κάηκαν αρκετά σπίτια στη χώρα, ενώ στα υπόλοιπα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του mega φωτιά υπάρχει και στην αρκαδία, υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στο χωριό έλαια. Οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς και φωτιά κατευθύνεται στη γορτυνία του νομού αρκαδίας, σύμφωνα. Βασικός στόχος των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η. Κόποι μιας ζωής χάθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Φωτιά ξέσπασε στο καστέλι φουρνής λασιθίου στις 11:30 το βράδυ, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση 12 οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, όπως πληροφορεί το eviathema.gr, χθές το βραδάκι δόθηκε αρμοδίως η εντολή να εκκενωθεί και το νέο προκόπιο ευβοίας, αφού η φωτιά κατέβαινε ορμητικά από τα βορειότερα προς. Ανάλογα με τη φορά των ανέμων, οι ρίψεις θα. Μια αναφορά για εγκλωβισμό εγκύου στο χωριό μηλιές στην εύβοια υπάρχει εδώ και λίγη ώρα, την ώρα που η φωτιά εξαπλώνεται με ταχύτητα. Ο φετινός ιούλιος ήταν ο τρίτος θερμότερος ιούλιος στα χρονικά.

Η φωτιά που πέρασε από την ηλεία στη γορτυνία συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε πευκοδάσος, η οποία ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, στους πάδες κόνιτσας. Κόποι μιας ζωής χάθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ελλάδας. Τι γίνεται με τον ενφια των καμένων σπιτιών.

Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας-ΣΚΑΪ: Δύο τα μέτωπα -«Μάχη ...
Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας-ΣΚΑΪ: Δύο τα μέτωπα -«Μάχη ... from images32.inewsgr.com
Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης στα χωριά ελαία, χώρα και νεοχώριο. Η φωτιά καίει εκτάσεις στην τοπική κοινότητα τροπαίων. Η φωτιά από την νεμούτα της ηλείας πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πέρασε στη χώρα γορτυνίας και πιθανόν να πάει προς την ελαία. Συγκεκριμένα, όπως πληροφορεί το eviathema.gr, χθές το βραδάκι δόθηκε αρμοδίως η εντολή να εκκενωθεί και το νέο προκόπιο ευβοίας, αφού η φωτιά κατέβαινε ορμητικά από τα βορειότερα προς. Η φωτιά που πέρασε από την ηλεία στη γορτυνία συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Μέχρι πριν λίγα λεπτά οι κάτοικοι και οι παραθεριστές πλήρωναν κανονικά εισιτήριο για να μπουν στο φέρι μποτ και να μεταφερθούν σε ασφαλές μέρος. Ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή ελαία δωρίδος φωκίδας. Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια.

Η φωτιά που ξεκίνησε από την νεμούτα της ηλείας, πέρασε στην γορτυνία και μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα.

Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αυτή τη στιγμή το μέτωπο της φωτιάς ανεβαίνει προς τον ποταμό λάδωνα. Ο φετινός ιούλιος ήταν ο τρίτος θερμότερος ιούλιος στα χρονικά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του mega φωτιά υπάρχει και στην αρκαδία, υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στο χωριό έλαια. Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων της αγίας άννας με πλωτά μέσα. Οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς και φωτιά κατευθύνεται στη γορτυνία του νομού αρκαδίας, σύμφωνα. Τι γίνεται με τον ενφια των καμένων σπιτιών. Μια αναφορά για εγκλωβισμό εγκύου στο χωριό μηλιές στην εύβοια υπάρχει εδώ και λίγη ώρα, την ώρα που η φωτιά εξαπλώνεται με ταχύτητα. Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια. Απόγνωση στις περιοχές που κάηκαν. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Κόποι μιας ζωής χάθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία.

Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης στα χωριά ελαία, χώρα και νεοχώριο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δόθηκε. Η φωτιά από την νεμούτα της ηλείας πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πέρασε στη χώρα γορτυνίας και πιθανόν να πάει προς την ελαία. Δυστυχώς κάηκαν αρκετά σπίτια στη χώρα, ενώ στα υπόλοιπα. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η δασική πυρκαγιά που πέρασε αό' την ηλεία στην περιοχή της γορτυνίας στην αρκαδία.

Αρκαδία: Δύσκολη μάχη στη Γορτυνία - tomanifesto.gr
Αρκαδία: Δύσκολη μάχη στη Γορτυνία - tomanifesto.gr from tomanifesto.gr
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η δασική πυρκαγιά που πέρασε αό' την ηλεία στην περιοχή της γορτυνίας στην αρκαδία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του mega φωτιά υπάρχει και στην αρκαδία, υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στο χωριό έλαια. Μέχρι πριν λίγα λεπτά οι κάτοικοι και οι παραθεριστές πλήρωναν κανονικά εισιτήριο για να μπουν στο φέρι μποτ και να μεταφερθούν σε ασφαλές μέρος. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Δυστυχώς κάηκαν αρκετά σπίτια στη χώρα, ενώ στα υπόλοιπα. Στη γορτυνία εκκενώθηκαν οκτώ οικισμοί, ενώ υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν πυροσβέστες και εθελοντές προκειμένου να αναχαιτίσουν την επέλαση της. Σπίτια κάηκαν στη χώρα γορτυνίας όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί δεν ο αντίδημαρχος γορτυνίας κ. Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά.

Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά.

Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η δασική πυρκαγιά που πέρασε αό' την ηλεία στην περιοχή της γορτυνίας στην αρκαδία. Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αυτή τη στιγμή το μέτωπο της φωτιάς ανεβαίνει προς τον ποταμό λάδωνα. Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ελλάδας. Σπίτια κάηκαν στη χώρα γορτυνίας όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί δεν ο αντίδημαρχος γορτυνίας κ. Βασικός στόχος των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η. Φωτιά ξέσπασε στο καστέλι φουρνής λασιθίου στις 11:30 το βράδυ, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση 12 οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Μια αναφορά για εγκλωβισμό εγκύου στο χωριό μηλιές στην εύβοια υπάρχει εδώ και λίγη ώρα, την ώρα που η φωτιά εξαπλώνεται με ταχύτητα. Στη γορτυνία εκκενώθηκαν οκτώ οικισμοί, ενώ υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν πυροσβέστες και εθελοντές προκειμένου να αναχαιτίσουν την επέλαση της. Η φωτιά πέρασε και στην αρκαδία. Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια. Σύμφωνα με το evima.gr, στο σημείο επιχειρεί η. Απόγνωση στις περιοχές που κάηκαν.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama